full rulle

2014-10-30 @ 14:39:00 Min vardag

Hej på er!
Har ni haft en bra dag än så länge? Jag har haft fullt upp hela förmiddagen. Jag vaknde redan vid 8 i morse och tog mig upp nångång vid halv 9 för att äta frukost. Jag gjorde sen en ansiktsmask och fick gjort lite måsten från min to-do-list. Jag gick sen och tvättade bort min ansiktsmask och gjorde mig lite fräsh inför kvällen. Har även hunnit göra basen till kvällens make-up samt tagit mig till affären och köpt en kabel till imorgon. Nu ligger jag och fyller på våran spotify lista till imorgon och när den är klar är ALLT klart. Då är det bara pynt och sådant som ska fixas imorgon innan alla kommer. SÅ grymt! Är taggad till MAX!! Ikväll ska vi också på en halloween fest, fast en lokalfest. Så jag ska hem till Julia sen och fixa mig och sen drar vi och dansar halva natten. WOHOO! Vilket grymt lov! 

spontan sleepover

2014-10-29 @ 22:22:00 Min vardag
 
Hej fina ni! Hoppas ni haft en grym dag!
Igår åkte jag ju upp till Stockholm där jag träffade Adde och senare en annan vän som bjöd på finmiddag och lite catch up. Himla mysig kväll. När jag sen satt på bussen hem och vi precis svängt av motorvägen så fick jag för mig att jag ville sova hos Julia så jag ringde och sa att jag kommer om 2 min, haha. Vi låg och pratade halva natten och imorse runt 11 ringde Julia och väkte mig och sa att jag skulle komma upp om 5 min. När jag kom upp stod en STOR frukost med baugetter, stekta ägg, frukt och bär, yoghurtar, flingor, kex, juice och gott kaffe på bordet. Tänt ljus hade hon också gjort. Så himla mysigt! Kan man ha en bättre vän? 
 
I dag har vi planerat det sista inför våran halloweenfest, provat sminkningar, förberett våra utklädnader och ätit sushi. Så mysig dag. Alltid lika bra med såna här kvalitetsstunder med Julia, mår så bra då! Vad har ni gjort idag? 

Stockholm

2014-10-28 @ 12:26:07 Min vardag
Nu drar jag upp till huvudstaden och halloweenshoppar. Hörs senare, hoppas ni får en grym dag! x