Pink in Stockholm

2015-04-30 @ 15:15:00 Min vardag
Lite bilder som jag och Näva fotade i Kungsan förra veckan
 
Hej på er! 
Hur har ni det? Har ni fortfarande skola eller är ni hemma och förbereder er för kvällens roligheter? Själv sitter jag fortfarande i skolan, som sagt slutar jag tyvärr inte förrän så sent som klockan 5 idag men tror min kväll kommer bli väldigt lyckad ändå när jag väl kommer hem. 
 
Vi har medieproduktion just nu vilket i vanliga fall är superroligt men idag är tyvärr bara jag och en till från min grupp här och då vi skulle filmat till våran reklamfilm som vi håller på med just nu så gick tyvärr inte det så istället sitter jag och fixar lite bilder, skriver på en engelska rapport och har precis gått och köpt en god macka då jag inte hann äta nån lunch idag. Ha en grym fortsättning på dagen, puss!

Give Me A Try

2015-04-30 @ 10:18:08 Musik

Espresso house

2015-04-30 @ 10:08:00 Min vardag
Från gårdagens mysfika
 
Godmorgon!
Idag ringde klockan redan vid halv 5, sjukt segt men jag tog mig upp, slängde på mig träningskläderna och åt lite frukost innan jag sen åkte upp till huvudstaden. Hade absolut inte behövt åka så tidigt som jag gjorde idag men jag tänkte att jag lika gärna kunde spendera halva morgonen på gymmet samt halva morgen på espresso house tillsammans med nån god smoothie och lite plugg, och bloggen så klart ;) 
 
Så nu sitter jag på espresso house efter ett långt och svettigt pass på gymmet i Skanstull. Tänkte som sagt plugga nu ett tag innan jag drar mig vidare till skolan för en lång skoldag enda fram till klocka 5 ikväll. Känns segt eftersom det är valborg men har inga speciella planer inför ikväll ändå, än så länge, så det gör kanske inte så mycket. Vad gör ni idag? Ska ni hitta på nåt kul ikväll? :D