En bättre dag

2015-08-31 @ 21:19:28 Min vardag
Haha, såhär glad kan man va när man fotar med Näva ;) En liten sneakpeak från våran shoot idag. 
 
Hej på er!
Vad har ni gjort idag? Jag har ju haft fullt upp hela dagen. När jag kom hem och fått i mig lite lunch förut så satte jag igång med att bygga ihop D's spjälsäng (som det förresten blivit lite problematik med, men ska kolla med mamma vad hon tycker vi ska göra..) och direkt efter det var det bara att göra sig iordning. Jag blev sen upphämtad av Näva som jag nu spenderat kvällen med. Jag är helt slut så jag tänkte bara hoppa in i duschen nu och sen gå och lägga mig på en gång. Jag börjar inte skolan förrän vid 12 imorgon men trots det måste jag upp tidigt tack vare att bussarna härifrån går så extremt dåligt efter kl 8. Så det blir en lång dag imorgon trots att skolan inte består av så många lektioner. 

Ett effektivt preggo & mitt 3e besök hos barnmorskan

2015-08-31 @ 14:02:00 Gravid
Hej bästa ni!
Nu är jag precis hemkommen från mitt möte hos barnmorskan. Jag var ju hos min frissör Camilla förut (bilder kommer sen) och färgade håret. Det blev rätt mörkt denna gång men jag är nöjd. Ovan men nöjd. Känns bra att ha fått det lite tillfräschat nu inför hösten. Jag hämtade sedan ut mitt nya legg på banken, gick och köpte ögonbrynsfärg och satte mig sen på mitt jobb med en islatte och pratade lite med min chef för att fördriva tid och göra henne sällskap :) Kändes så onödigt att åka hem emellan frissan och barnmorskan när det var så lite tid emellan. 
 
Hos barnmorskan idag så började vi med att mäta blodtrycket. Vi lyssnade sen på min lilla flickas hjärta och barnmorskan mätte min mage. Jag, eller magen rättare sagt, är trydligen rätt stor för den här tiden (trodde jag var jätteliten, haha...) men jag låg ändå bra till på kurvan, jag var alltså inte alls för stor på nåt sätt eller så. Det såg jättebra ut och hon tyckte jag var så himla possitiv och glad ang. graviditeten så hon sa att allt kommer bli så himla bra för mig och min lilla tjej. Hjärtat lät även jättebra och vi fick både höra och känna lite sparkar, båda två, och det var så himla häftigt att få höra hennes hjärta. Jag fick ju se det slå på ultraljudet men att få höra det var en helt annan upplevelse. SÅ himla häftigt. Sen så pratade vi lite om mammagrupper och hon skulle skicka iväg ett mail ang. det, så troligen får jag mer info nästa gång vi ses. Vi avslutade mötet med att ta urinprov, stick i fingret och boka in en tid för nästa möte som blir om ganska exakt en månad. 

Beige - Kissie

2015-08-31 @ 12:24:00 Tips & inspiration


Kollage med Kissies.se och Zalando
 
1. Top | 2. Byxor | 3. Väska | 4. Armband
Sponsrat inlägg

Jag i princip dog när jag såg denna outfit på Kissies blogg, hur snygg och verkligen helt perfekt är den inte?? Ovan har jag länkat till liknande plagg för er som också gillar outfiten. :)