friday, I'm in love

2015-01-30 @ 13:04:55 Min vardag
Bild från fotograferingen jag var på i början av veckan. 
 

Hej fina ni! 
Fredag idag, (igen??) Veckorna går så himla fort.. vad har jag ens gjort den här veckan? Pluggat, tvingat mig själv till skolan och vart sjuk.. hmm, ingen rolig vecka kanske. Började den dock med träning och en fotografering som var skoj, måste försöka klämma in mer sånt i vardagen snart! Som sagt, det är fredag idag och jag hade bara en lektion samt mentorstid och slutade redan kl 10. Hur skönt?? Så nu är jag hos Adde som drog iväg till skolan stra efter att jag kom hit så nu när jag är ensam här tänkte jag passa på att jobba lite. Ska skissa på hemsidan till mitt och Addes lilla projekt tänkte jag. Planen är att bli klar med detta och komma igår runt påsk, får se om vi klarar av att hålla deadlinen. Vad gör ni idag? Vi ska försöka hitta en fest till ikväll men vi får se hur det blir med det, annars stannar vi bara hemma och jobbar kanske :) 

hats

2015-01-29 @ 16:52:00 Tips & inspiration
1. / 2. / 3. / 4.
 
Nu när vi snart är inne på årets andra månad och våren börjar närma sig med stormsteg, innan vi vet av det så är den snart här, så tänkte jag tipsa er om mina hatt-favoriter från nelly.com. Jag har aldrig ägt en hatt pga. att jag inte hittat nån som passar mig men till våren hoppas jag att jag hittar nån för hur fab är det inte att ha en stor, snygg hatt på huvudet? Helt klart den perfekta accossearen till våren, ett måste i vårgarderoben!

brunch and white collar

2015-01-29 @ 16:01:00 Min vardag
Hej på er!
Hade tänkt uppdatera er för länge sen man jag lyckades somna i soffan efter att jag ätit. Jag är nämligen hemma idag igen och vilar upp mig för att försöka komma tillbaka på banan snart igen. Jag tog en skön sovmorgon, gjorde pannkakor till brunch, kollade lite white collar och somnade som sagt sedan. Vaknade nyligen av att C ringde och ska nu lägga mig och kolla på ett till avsnitt och sedan tänkte jag plugga lite faktiskt. Ingen höjdardag men just idag känner jag att jag behöver en sån här riktig lat, slappardag. Har ni haft en bra dag? :)