Vi föräldrar

2015-07-31 @ 23:42:55 Min vardag
Denna kom med posten idag, så nu efter att ha legat halva kvällen och fixat en meny hit till bloggen, klurat på en profiltext (ugh.. måste skriva om den igen & förkorta den känner jag nu..) och ätit massa kladdkaka, ska jag lägga mig och läsa igenom denna med lite bra musik i öronen innan jag somnar. Tänkte att jag kanske skulle bli trött tidigt ikväll med tanke på hur dåligt jag mår men tydligen så går hjärnan på högvarv trots det. Kanske för att datorn vart i gång framför ögonen hela kvällen..? Dumt av mig.. Men nu så, nu ska jag koppla av lite och försöka sova, bättre sent än aldrig. ;) Godnatt!

Sjukling :(

2015-07-31 @ 19:45:00 Min vardag
Åh vad jag saknar mina finaste stockholmsvänner <3
 
Hej fina! 
Vad gör ni? Jag ligger i sängen och har precis fått i mig en god middag. Nu är jag inte längre bara halvsjuk utan helsjuk, haha! Efter jobbet idag så gick jag direkt hem och tog en skön dusch och satte på mig myskläder och nu ligger jag helt död i sängen med feber, snuva och halsont. Så imorgon blir jag hemma och troligtvis på söndag med. Men trots att jag är sjuk så ska jag försöka få lite saker gjort från datorn imorgon när jag väl är hemma, men det beror lite på hur jag mår. Mår jag som jag mår just nu så lär jag nog bara ligga inne i mörkret och kolla på massa filmer och serier, haha! Nu ska jag i alla fall greja lite med bloggen tänkte jag och sedan ska jag lägga mig och kolla på orange is the new black med en kopp honungsvatten i hopp om att lindra halsen lite. Har ni haft en bra dag? :)

Jobb och nymålat hus

2015-07-31 @ 12:45:13 Min vardag
 
Nu drar en halvsjuk Emma och min fina lilla bebis iväg och jobbar. Hoppas ni får en supergrym dag och att ni tar vara på det faktiskt ganska soliga vädret som Sverige bjuder på idag! Det lär väl börja regna senare idag igen så det är ju lika bra att passa på att göra nånting kul ute i solen medan man kan. Här hemma byggs det för fullt, vi har byggare här som byter hela panelen på huset och pappa är där ute och målar. Vi går från rött och brunt (ful 70-tals kombo..) till vitt och grått. Så himla fräscht, huset ser verkligen ut som nytt nu, när altenerna är renoverade också så kommer huset se helt fantastiskt ut. Härligt! Vi hörs senare, puss!