Effektiv

2015-06-30 @ 14:39:48 Min vardag
 
Hej på er!
Idag har jag vart sådär effektiv igen. Så skönt att slippa den där känslan av att man bara kastat bort en hel dag på ingenting, speciellt när man har mycket att göra. Jag har i alla fall fått iväg lite mail, ringt lite samtal till bla. försäkringskassan för att stämma av/kolla upp lite information. Har fått en massa annat gjort också så nu tänkte jag lägga mig framför tv:n och koppla av ett tag. Magen kurrar lite också så ska väl försöka äta nåt först. Det började precis spöregna utanför fönstret så det blir ju perfekt med lite mys i soffan med en kopp te och tända ljus ;)

New in - Yellow leopard

2015-06-30 @ 14:33:00 New in
 
För ett par veckor sedan fick jag med mig dessa hem från H&M. 
Perfekta nu när magen växer då det är resår i midjan. Mina jeansshorts och min jeanskjol får jag inte på mig längre.. Så dessa snygga får pryda mina inte så brunbrända ben denna sommar. När det väl är soligt och varmt ute och jag är ledig vill säga.. HIttils har det fina vädret bara velat titta fram när jag jobbar tyvärr. 
 
Vad tycker ni? Visst är dom snygga? 

Namn, Bamse och världens bästa morbror to be

2015-06-30 @ 09:20:00 Gravid
Lite bilder från gårdagen när jag och min fina bror vad ute och spelade basket och cyklade. Mysigt! Han är så exalterad över den lilla bebisen i magen. Han ska redan bli morbror men han kommer bli världens bästa morbror, det är jag helt säker på! Han vet redan vilka kläder, böcker och leksaker han ska spara ifall det blir en kille. Böckerna skulle han dock spara även om det blev en tjej, "hon kanske också gillar Bamse". Haha, ja vem gillar inte Bamse? 
 
Härromdagen när vi var påväg hem så ville han döpa bebben också. Är det en tjej ska hon heta Molly och är det en kille kommer jag faktiskt inte ihåg vad han sa att han skulle heta, men det kanske är för att jag själv är så säker på vad jag ska döpa bebisen till om det blir en kille. Även om det blir en tjej dock, men där har jag tvivlat mer och jag är, av nån konstig anledning, helt inställd på att det blir en liten kille. Vi får se! Snart får jag som sagt veta! 
 
Namnen jag tänkt på kommer jag inte avslöja förrän efter förlossningen men han eller hon kommer i alla fall heta något på bokstaven D. Nån som kan gissa varför? ;)