Nivea - Hen

2015-05-28 @ 17:33:00 Min vardag
2 av 3 annonser till våran reklamkampanj för våran egna, nyframtagna produktserie för "hen". Tillhörande reklamfilmen som vart det senaste stora projektet i skolan. 
 
Hej på er! 
Tyvärr blev intervjun inställd idag då tjejen jag ska intervjua skulle på en plåtning och inte riktigt visste när dom skulle bli klara. Tråkigt, men hoppas på att hitta en ny tid så snart som möjligt! Vädret höll sig heller inte på topp hela dagen idag så det kändes lite som nåt sorts tecken att redovisningen av reklamfilmen skulle gå åt helvete eller nåt, haha. Men nej, faktiskt inte. Jag var supernojig över att klassen inte alls skulle gilla den och jag var inte alls nöjd med hur den var ihopklippt och då det var jag som hade klippt ihop den så fick jag sån enorm prestationsångest när vi väl satt där inne i klassrummet och skulle redovisa. Frågade till och med läraren om vi fick göra imorgon istället för att jag ville göra om hela filmen men tyvärr (kanske inte tyvärr ändå..) så var vi tvungna att göra redovisningen idag. 
 
Och WOW vilken respons vi fick! Där hade jag gått med ont i magen halva dagen och mått dåligt över att jag inte ville visa filmen, jag var så rädd att den inte dög och att vi skulle få F pga. att jag sabbat det med klippningen. Men vi fick så grym respons och läraren ville bara se filmen igen och igen, haha! Innan vi fick gå och sätta oss igen så fick vi visa våran reklamfilm hela 4 gånger. Vilken lättnad! SÅ nöjd och SÅ glad! Nu är jag hemma, med ett bra humör, och väntar på en god middag. Har ni haft en bra dag? :)

Sovmorgon och breakie

2015-05-28 @ 09:35:43 Min vardag
Godmorgon! 
Idag har jag fått en riktigt välbehövlig sovmorgon. Jag börjar inte förän närmare halv 2 idag vilket är superskönt så imorse sov jag ut, låg i sängen ett par timmar och tog mig sen upp och lockade håret och sminkade mig i lugn och ro. Nu sitter jag i soffan och har precis fåt i mig denna goda frukost bestående av en smoothie på endast banan och jordgubb (alltså ingen yoghurt eller mjölk, så mycket godare tycker jag!) och en avokado. En perfekt start på dagen helt enkelt. Dock är humöret inte riktigt med mig idag, får försöka att inte låta det gå ut över dom runt om mig men det är inte det lättaste alltid, haha! Men i eftermiddag står en spännande intervju på schemat och vädret ser ut att vara på topp så idag blir nog en bra dag trots allt. :)

Dålig update

2015-05-27 @ 14:36:00 Min vardag
 

Hej på er!
Ledsen för den dåliga updaten dom senaste dagarna men jag har haft fullt upp uppe i huvudet och behövde ett litet break. Det är mycket som snurrar runt där uppe just nu och jag har stora beslut att ta. Så det har vart lite jobbigt nu ett par dagar.

 

Annars har jag mått bra, haft en bra vecka hittils och knappt några lektioner då allt i skolan är klart. Har nån enstaka uppgift jag är i gång med just nu som jag gör för att höja några betyg men allt annat är klart vilket är så himla skönt! Idag tex. hade jag endast en redovisning att göra, sedan fick jag sluta. Var alltså i skolan ca 1h för att sedan äta lunch och åka hem igen. Nu ska jag sätta mig med lite skolarbete och sedan dra iväg på öppet hus med min pappa och lillebror på min gamla högstadieskola där mina två andra syskon går. Ikväll får jag även bra sällskap så då väntar väl lite mys framför en film.