This weekend!

2015-09-18 @ 09:42:00 Min vardag
Hej på er! Ledsen för att jag vart så frånvarande på sistonde men ni vet väl varför hoppas jag ;)
Det har gått väldigt fort att bli klar med den nya bloggen ändå, jag har suttit i alldeles för många timmar totalt kanske men det har ju ändå bara gått ett par dagar sen jag började med designen. Känns ju himla bra faktiskt! Vilken utmaning det vart dock! Det är ju självklart detta man lär sig av men ibland hade jag bara önskat att det vore lite lättare, haha! Men det kanske var för att detta var så nytt, jag kände mig så dum som inte fattade nåt och jag ville få klart det fort. Nu är det bara kul, jag vill typ inte släppa bloggen alls nu ju, jag vill bara sitta och pyssla med designen och lära mig mer haha! 
 
Tyvärr har väl många redan sett min process då många nu hittat hit via den i och med att det blev sånt strul med min domän och den flyttades över direkt till nya bloggen osv. Nu är det bara lite småfix kvar så i helgen börjar jag blogga igen! ÅÅh, så kul! Nytt och fräscht, finns det nåt bättre? 

Work at Waynes

2015-09-16 @ 10:14:00 Min vardag
Godmorgon darlings!
Allt bra med er? Jag var hemma från skolan igår ju och kom äntligen igång med nya bloggen!! Det är lite struligt och inte det lättaste jag gett mig in på kanske men gud vad kul det är! Utmaningar är ju alltid bra ;) Jag tror det kommer bli sjukt bra såfort det är klart. Idag bestämde jag mig för att gå till skolan, trots att jag knappt kunde stödja på mitt ben i morse när jag vaknade pga. höftsmärta. Det känns betydligt mycket bättre nu i alla fall så att gå till skolan var nog ett bra val. Nu sitter jag på waynes i Liljeholmen och fördriver lite tid innan jag ska dra mig vidare till skolan och möta upp mina vänner för lunch. Jag ska passa på att jobba lite med bloggen och få gjort lite nytta. Vad gör ni idag? :)

Autumn

2015-09-14 @ 16:08:00 Sponsored posts
Kollage från Nelly.com

1. Cape | 2. Boots | 3. Jeans | 4. Handväska | 5. Topp | 6. Mobilskal
 
Men hur snygg är inte denna outfit? Allt är från Nelly.com. Hade det inte vart för bebismagen hade jag utan tvekan beställt hem alltihop. Fast en cape skulle ju funka och denna är ju ruskigt snygg. Den kanske "råkar" hamna här hemma inom kort, vi får se ;)