Nivea - Hen

2015-05-28 @ 17:33:00 Min vardag
2 av 3 annonser till våran reklamkampanj för våran egna, nyframtagna produktserie för "hen". Tillhörande reklamfilmen som vart det senaste stora projektet i skolan. 
 
Hej på er! 
Tyvärr blev intervjun inställd idag då tjejen jag ska intervjua skulle på en plåtning och inte riktigt visste när dom skulle bli klara. Tråkigt, men hoppas på att hitta en ny tid så snart som möjligt! Vädret höll sig heller inte på topp hela dagen idag så det kändes lite som nåt sorts tecken att redovisningen av reklamfilmen skulle gå åt helvete eller nåt, haha. Men nej, faktiskt inte. Jag var supernojig över att klassen inte alls skulle gilla den och jag var inte alls nöjd med hur den var ihopklippt och då det var jag som hade klippt ihop den så fick jag sån enorm prestationsångest när vi väl satt där inne i klassrummet och skulle redovisa. Frågade till och med läraren om vi fick göra imorgon istället för att jag ville göra om hela filmen men tyvärr (kanske inte tyvärr ändå..) så var vi tvungna att göra redovisningen idag. 
 
Och WOW vilken respons vi fick! Där hade jag gått med ont i magen halva dagen och mått dåligt över att jag inte ville visa filmen, jag var så rädd att den inte dög och att vi skulle få F pga. att jag sabbat det med klippningen. Men vi fick så grym respons och läraren ville bara se filmen igen och igen, haha! Innan vi fick gå och sätta oss igen så fick vi visa våran reklamfilm hela 4 gånger. Vilken lättnad! SÅ nöjd och SÅ glad! Nu är jag hemma, med ett bra humör, och väntar på en god middag. Har ni haft en bra dag? :)